Siirry suoraan sisältöön

Tietoa

Herkules on alun perin perustettu jo viime vuosisadan puolivälin jälkeen. Alkuperäinen nimi oli Voimaseura Herkules r.y., joka nimensä mukaisesti oli keskittynyt voimailun lisäämiseen, niin harrastus- kuin kilpailumielessäkin. Kantavana jäsenenä seurassa oli painonnoston olympiamitalisti ja viisinkertainen MM-voittaja Kaarlo Kangasniemi, joka on nimitetty myös nykyisen seuran kunniajäseneksi. Toimintaa on siis ollut jo vuosikymmeniä.

Kiinnostus herätellä seuran toimintaa aktiivisempaan suuntaan heräsi syksyllä 2017. Päätettiin perustaa uusi seura, Porin Herkules r.y., joka rekisteröitiin myös patentti- ja rekisterihallitukseen. Nykyisen seuran tarkoitus on lisätä nyrkkeilyn harraste- ja kilpailutoimintaa alueella. Herkules r.y on Nyrkkeilyliiton jäsen.

Syksyllä 2017 aloitettiin kuntonyrkkeilyharjoitukset kerran viikossa Porin urheilutalolla ja seuraavalla kevätkaudella Pomarkun monitoimihallilla.
Nykyään kuntonyrkkeilyä on kerran viikossa syksystä kevääseen asti.

Kesäisin kuntonyrkkeily on tauolla, koska seuralla on peruskuntokausi, jolloin kilpryhmät harjoittelevat ulkona.

Päävalmentajana toimii Rainer Lindeman. Rainer on kansainvälisen nyrkkeilyliiton tähtivalmentaja ja hänellä on oikeudet toimia myös tuomarina Suomen nyrkkeilyliiton alaisissa tapahtumissa. Lindeman on valmentajana kannustava sekä inspiroiva.

Toivomme uusia harrastajia nyrkkeilyn pariin sekä uusia jäseniä mukaan seuramme toimintaan! 

– Harri Malmi