Siirry suoraan sisältöön

Kuntonyrkkeily

Tervetuloa Herkuleksen kuntonyrkkeilyyn!

Kuntonyrkkeily on monipuolinen liikuntamuoto, joka sopii lähes kaikille, riippumatta iästä tai sukupuolesta. Se on loistava valinta, jos haluat ylläpitää tai parantaa kuntoasi ja samalla haluat saada haastetta ja vaihtelua treeneihisi. Mukaasi treeneihin tarvitset vain itsesi, liikkumiseen sopivat vaatteet ja juomapullon. Tarjoamme käyttöösi nyrkkeilyhanskat, jos sinulla ei ole omia.

Mitä kuntonyrkkeily maksaa?

Porin Herkuleksen kuntonyrkkeily on edullinen laji, sillä tarjoamme lainaan treeneihin kaikki tarvittavat välineet. Yksi treeni kerta maksaa 6€ (käteinen paikan päällä), 10 kerran kortti maksaa 50€ tai voit myös maksaa kausimaksun 70 € (lasku).

Koska treenit on ja missä?

Kuntonyrkkeily treenit järjestetään joka maanantai kello 19-20. Voit osallistua myös kilpanyrkkeilytreeneihin tiistaisin 17-18, keskiviikkoisin 18.30-20 ja torstaisin 17-18.30. Treenit järjestetään Porin Urheilutalon nyrkkeilysalilla, joka tarjoaa hyvät puitteet monipuoliseen harjoitteluun. Nyrkkeilysali sijaitsee urheilutalon toisessa kerroksessa.

Kenelle kuntonyrkkeily sopii?

  • Kuntonyrkkeily on avoin kaikille, jotka etsivät intensiivistä kuntoilumuotoa.

  • Se soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneille liikkujille.

  • Nyrkkeilyharjoittelu auttaa kehittämään fyysistä voimaa, ketteryyttä, ja nopeutta.

Kuntonyrkkeilyn hyödyt

  • Parantaa aerobista kuntoa ja kestävyyttä

  • Vahvistaa lihaskuntoa ja kehonhallintaa

  • Lievittää stressiä ja kasvattaa itsevarmuutta

  • Tuo taitoja itsepuolustukseen

Mitä tunnilla tehdään?

Kuntonyrkkeilytunteihin sisältyy lämmittelyä, tekniikkaharjoittelua, kuntopiiriä ja venyttelyä. Tunnit vaihtelevat hieman valmentajan mukaan.

Terveydelliset rajoitteet

Joillain terveydellisillä ongelmilla, kuten nivelvaivoilla tai sydänsairauksilla, voi olla rajoituksia harjoittelulle. Suosittelemme aina keskustelemaan lääkärin kanssa ennen aloittamista, jos on terveydellisiä huolenaiheita.

Tule mukaan Herkuleksen kuntonyrkkeilyn maailmaan ja koe, miten laji tuo terveyttä ja iloa elämääsi! Meillä on tunneilla aina mukava ja kannustava ilmapiiri!

Heräsikö kysymyksiä? Ole rohkeasti meihin yhteydessä! Ota yhteyttä